website van Anneke Laurman website van Anneke Laurman

Homeopathie

Al meer dan tweehonderd jaar wordt homeopathie gebruikt om gezondheidsproblemen te behandelen. Homeopathische medicijnen zijn veilig en werken niet verslavend. Homeopathie is een unieke geneeswijze met een menselijke benadering. Niet de klacht staat centraal, maar de hele mens. De klachten die iemand heeft, zijn voor de homeopaat uitingen van een verstoord evenwicht. Met een goed gekozen homeopatisch geneesmiddel kun je dat evenwicht weer herstellen. In de homeopatische behandeling worden klachten niet onderdrukt, maar gaan we juist op zoek naar de oorzaak.

Het gaat er dan niet alleen om dat je voornaamste klacht overgaat. Je zult merken dat je meer energie krijgt, beter in je vel zit en dat ook andere, minder belangrijke klachten, over gaan.
Om een passend medicijn te vinden is een uitgebreid gesprek nodig. Dat gesprek is eigenlijk een zoektocht naar de samenhang tussen de verschillende klachten, of de oorsprong, de oorzaak. Een zoektocht van homeopaat en cliënt samen. Het kan daardoor gebeuren dat we heel kort over jouw klachten praten en de rest van het consult over jou zelf!

Nieuwsbrief:

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mailadres: