website van Anneke Laurman website van Anneke Laurman

Kinderen

Omdat homeopatische medicijnen veilig zijn in het gebruik en geen nare bijwerkingen hebben, kan homeopathie juist bij kinderen uitkomst bieden. Voor druktemakers, angsthazen en nachtbrakers, homeopathie heeft er een passend en veilig geneesmiddel voor! Ook pasgeboren baby’s reageren heel goed op homeopatische geneesmiddelen.

Een breed scala aan klachten kan behandeld worden, bijvoorbeeld bij baby’s: slaapproblemen, huilbaby’s, spijsverteringsstoornissen, tanden krijgen, huidklachten, verminderde weerstand.

Voor het schoolgaande kind kan homeopathie helpen o.a. bij bedplassen, concentratiestoornissen, verlegenheid, onzekerheid en angsten, gedrag- en leerproblemen, dyslexie en groeipijnen. Tijdens de puberteit is homeopathie succesvol in het behandelen van o.a. jeugdpuistjes en acné, hormonale stoornissen en Pfeiffer.

Ook als je kind zich niet blij voelt en niet lekker in zijn vel zit, een echtscheiding niet kan verwerken, of het verlies van een zeer dierbare opa of oma, kan homeopathie weer rust en stabiliteit geven. Je kind voelt zich weer blij en gelukkig en dat is heel wat waard!

Nieuwsbrief:

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mailadres: