website van Anneke Laurman website van Anneke Laurman

Life & Soul coaching

In  ieders leven kan er een moment ontstaan dat je het gevoel hebt dat je vastzit. Alsof je op een kruispunt van wegen staat en niet weet welke kant je op moet. Dat kan zijn in je werk, in je relatie, of gewoon een onbestemd gevoel. In mijn praktijk ontmoet ik vaak mensen die hun hele leven lang worstelen met de vraag: Wat wil ik nu echt? Wat is mijn diepste verlangen? Hoe nu verder?

Herkenbaar?

De juiste antwoorden op deze vragen vind je meestal niet in je hoofd. Ook heeft het weinig zin gedragspatronen te veranderen. De onrust van alledag trekt je al snel de stress weer in. Dan ontstaat er chaos in je hoofd door allerlei angstige gedachten en belemmerende overtuigingen. En zo draai je in kringetjes rond. Er ontstaat ruis op de lijn naar je hart en stof op je ziel. Hoofd, hart en ziel zijn niet meer met elkaar verbonden. En dan raak je de weg kwijt.

In persoonlijke sessies van ongeveer een uur gaan we op zoek naar de inzichten. Ieder mens heeft diep van binnen een innerlijk kompas, een Inner Voice. Ik loop een eindje met je mee, tot je weer verbinding hebt met die Inner Voice. Dan vind je je eigen antwoorden. Er ontstaat helderheid in je hoofd, rust in je hart en ziel en er komt licht op je levenspad.

Meer weten? Bel me gerust op 030 280 53 48

of lees verder

Nieuwsbrief:

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mailadres: